Välkomna till Club Sally - din klädbutik på Råå.

Club Sally är en klädbutik i Skåne. Butiken öppnade i början av 2015 och är belägen mitt i den lilla hamnbyn och idyllen Råå,  söder om Helsingborg.

Vill ni hitta till oss, komma i kontakt med oss eller se våra öppettider:

Club Sallys affärside´

Klädbutikens idé är att skapa en mötesplats och klädbutik med ett lugnare tempo i en mer personlig miljö. Här ska man få en stund för sig själv att titta, känna på plaggen och prova i lugn och ro. Här kan man få hjälp och tips av erfaren personal om att finna sin stil.

Vår Vision

På Club Sally fokuserar vi på personlig service och att få en god kontakt med varje kund. Vårt mål är att göra livet lite lättare för dig som kund, hjälpa till att hitta rätt plagg för just din stil och livssituation och i förlängningen vill vi så klart att varje kund ska lämna butiken nöjd och med en känsla att vilja komma tillbaka!

 

Vi erbjuder även andra tjänster som kan göra livet både roligare och enklare, läs mer om dem genom att klicka på länkarna här nedan;

Vårt utbud

Vi satsar på en bra mix av olika märken för att få ett unikt utbud för våra kunder, samtidigt håller vi det begränsat för att man inte ska få känslan av att man inte hittar det man söker. Vi blandar mer eller mindre kända varumärken. Vi plockar godbitarna från varje kollektion för att skapa ett intressant sortiment och vi jobbar alltid efter möjligheter att skapa olika stilar och kombinationer av outfits.