Vad innebär personlig styling egentligen?

Funderar du på att unna dig en privat shopping stund med personlig styling?

I dag har man mindre tid att lägga på att inte “hitta något att ha på sig”. Det blir därför alltmer viktigt att skapa en användbar garderob där man rensar ut efter var säsong. Garderoben baseras på färre plagg men oftast favoriter av lite bättre kvalité.

Vi på Club Sally vill nu erbjuda våra kunder en kostnadsfri personlig rådgivning.  Du får inspiration, trendtips och en stund för dig själv samt att du kommer att spara tid i framtiden på att “inte veta”  hur du ska klä dig.

Shopping

Vem ska hjälpa dig?

Jag, Annika, har jobbat flera år som inköpare inom textil- och modebranschen . Jag har också jobbat som butikschef och gjort ett antal stylinguppdrag för bl.a. Nöjesnytt Helsingborg.Idag är jag delägare av Club Sally samt grundare av märket Holy Sally.

Vill du veta mer om min bakgrund och om mig så kan du titta på min personliga video.

Annika Hansson

Hur bokar man?

Jag vill välkomna er att boka cirka en timme tillsammans med mig, där ni själva bestämmer vad ni vill ha hjälp med som till exempel att hitta en ny stil, uppdatera din nuvarande stil och din höstgarderob. Bokningar börjar ifrån September 2017.

Denna tjänsten innebär inget köptvång men ger rabatt på kommande köp.

Boka genom att skicka mig ditt namn, adress, telefonnummer och  önskemål av tid (utanför butikstid) samt vilken hjälp ni eventuellt önskar till min inbox och märk mailet med “PERSONLIG STYLING”.

Läs mer om andra tjänster som t.ex Garderobsrensning.

 

Jag ser fram emot att höra av er!

Kram Annika